PHARMACA

Pharmaca LINK

Sairaalalääkkeiden arvopohjaisten hinnoittelumallien toteuttamiseen suunniteltu Pharmaca LINK helpottaa lääkeyritysten ja sairaaloiden välisten hinnoittelusopimusten hallintaa.

Pharmaca on ostanut sairaaloiden ja lääkeyritysten välisen valtakunnallisen Tamro LINK -palvelun  

Pharmaca Health Intelligence Oy on ostanut Tamro Oyj:n sairaalalääkkeiden hinnoittelusopimusten hallintaan keskittyneen Tamro LINK -palvelun, ja vahvistaa sitä kautta palvelutarjoomaansa sekä terveydenhuoltoon ja lääkeyrityksille. Pharmaca Health Intelligence siirtyy hallinnoimaan palvelua 1.6.2023 alkaen.  

Kaupan myötä Tamro LINK -palvelun nimi muuttuu Pharmaca LINK -palveluksi. Sairaalalääkkeiden arvopohjaisten hinnoittelumallien toteuttamiseen suunniteltu digitaalinen palvelu helpottaa lääkeyritysten ja sairaaloiden välisten hinnoittelusopimusten hallintaa, seurantaa ja mahdollisten hyvitysten laskemista ja suorittamista. Palvelu on avoin kaikille lääkeyrityksille ja toimii valtakunnallisesti sairaaloissa. 

Kaupan myötä palvelun käyttö jatkuu normaalisti, eikä nimenmuutoksella ei ole vaikutusta palvelun käyttöön.  

“Meillä on pitkä historia terveydenhuollon ja lääketeollisuuden lääketieto- ja koulutuspalvelukumppanina. Kaupan myötä pystymme monipuolistamaan tarjoamaamme entisestään sekä sairaaloissa ja niissä toimivissa sairaala-apteekeissa, sekä toimimaan luotettavana linkkinä lääkeyritysten ja terveydenhuollon välillä. ” kertoo Pharmaca Health Intelligencen toimitusjohtaja Ouli Uimonen.  

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

AJANKOHTAISTA

Uutiset & artikkelit