PHARMACA

Yritys

Pharmaca syntyi vuonna 1975 luotettavan lääketiedon tarpeeseen.  Siitä lähtien olemme kehittäneet ja jalostaneet tietoa parantaaksemme terveyttä ja hyvinvointia.  

Pharmaca on lääkeinformaatio­palveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys.

Ratkaisemme, kehitämme ja luomme muutosta — olemme lääke- ja terveystiedon globaali uudistaja.  Luomalla ja jakamalla huomisen tietoa tänään mahdollistamme parempaa terveyttä ja hyvinvointia. 

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin innovatiivisilla terveysalan tietoratkaisuilla. 

Innovatiiviset tietoratkaisumme auttavat terveysalan ammattilaisia kehittämään asiantuntemustaan ja tekemään parempia päätöksiä kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi. Ratkaisumme auttavat myös kansalaisia huolehtimaan terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Luotettava toimija jo vuodesta 1975.

Tunnetuin tuotemerkkimme Pharmaca Fennica on alati kehittyvä perusta tulevaisuuden innovatiivisille terveysalan tietoratkaisuille.

Tuotamme mm. Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta.

Pharmacalle korkein luottoluokitus

Pharmacalle on myönnetty korkein luottoluokitus (AAA). Luokituksen myöntäjä on Bisnode.

Luottoluokitusjärjestelmä analysoi yrityksen toimintaa, taloutta, taustoja ja maksutapaa koskevaa tietoa. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Laatupolitiikkamme – olemme sitoutuneet

  • Noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia ja ylläpitämään laatujärjestelmän tehokkuutta
  • Määrittelemään, tarkastelemaan ja kehittämään laatutavoitteita ja seuraamaan tavoitteiden toteutumista
  • Parantamaan jatkuvasti laatujärjestelmän prosesseja sekä tuotteiden turvallisuutta ja tehokkuutta
  • Parantamaan asiakastyytyväisyyttä keräämällä ja analysoimalla jatkuvasti asiakaspalautetta

Suomen 10. paras työpaikka 2023!

Olemme Suomen 10. paras työpaikka 2023 sekä Great Place to Work jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Ura Pharmacalla

Meillä työskentelee farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri näkyvät henkilöstön korkeana sitoutumisasteena ja tyytyväisyytenä. 

YHTEYDENOTTO

Kysy meiltä lisää!

Haluatko saada lisätietoja? Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.