17.01.2023

Lääketietokeskus uudistaa nimensä ja brändinsä — tähtäimenä vahva kansainvälistyminen

Lääketietokeskus Oy on vaihtanut nimensä Pharmaca Health Intelligence Oy:ksi ja uudistaa brändinsä palvellakseen paremmin asiakkaitaan Suomessa ja kansainvälisesti. Uusi nimi ja brändi tukevat yrityksen kansainvälistymistavoitteita sekä selkeyttävät palvelutarjoomaa.  

Pharmaca Health Intelligence syntyi vuonna 1975 luotettavan lääketiedon tarpeeseen, ja se on tunnettu erityisesti Pharmaca Fennica ® -lääketietopalveluistaan.  

“Lääketietokeskus on kulkenut hienon ja kasvusuuntaisen matkan. Pharmaca Health Intelligence, tai tuttavallisemmin Pharmaca, on kunnioitus lähes 50 vuoden kehitystyölle ja tulevaisuudessakin liiketoiminnan ytimessä vaikuttavalle Pharmaca Fennica® -lääketiedolle,” kertoo Pharmaca Health Intelligence Oy:n toimitusjohtaja Ouli Uimonen nimenmuutoksen taustoista. 

Toimintavuosiensa aikana yritys on kehittynyt kustannustoimintaa harjoittavasta yrityksestä lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritykseksi, sekä kasvattanut kansainvälistä liiketoimintaansa järjestelmällisesti. Tänä päivänä yrityksen liikevaihdosta 20 % tulee Suomen ulkopuolelta. Pharmaca Health Intelligence tuottaa pohjoismaisten kumppaniensa kanssa muun muassa lääketietoa, konsultointia ja koulutuksia sekä vastaa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta Pohjoismaissa. Kasvupotentiaalia nähdään sekä Suomessa että kansainvälisesti. 

“Pitkän historiansa lisäksi nimi viestii myös uutta. Matkamme innovatiivisten terveysalan tietoratkaisujen kansainväliseksi tarjoajaksi välittyy nyt myös muille. Visiomme on olla lääke- ja terveystiedon globaali uudistaja,” Uimonen jatkaa. 

Pharmaca Health Intelligence Oy nimeä siirrytään käyttämään vaiheittain  

Brändiuudistuksen yhteydessä yritys on julkaissut uutta nimeä ja brändiä kantavan verkkosivuston osoitteessa www.pharmaca.fi. Uutta nimeä siirrytään käyttämään viestinnässä vaiheittain. Lääketietokeskus Oy säilyy yrityksen aputoiminimenä Suomessa. 

“Haluamme kiittää uudistuksen kynnyksellä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteisestä matkasta, joka jatkuu meidän puoleltamme Pharmaca Health Intelligence nimellä.” Uimonen summaa.

Lisätiedot

Ouli Uimonen 
Toimitusjohtaja 
+358 40 076 0970 
Ouli.uimonen@laaketietokeskus.fi 

Elisa Nordvall 
Markkinointijohtaja 
+358 50 520 5535 
Elisa.nordvall@laaketietokeskus.fi 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Uutiset & artikkelit