PHARMACA

Pharmaca Fennica® Tietokannat

Rakenteisia ja helposti integroitavia lääketietokantoja tietojärjestelmiin ja sovelluksiin.

Etusivu » Pharmaca Health » Terveydenhuollolle » Pharmaca Fennica® Tietokannat

Rakenteiset Pharmaca Fennica® Tietokannat päätöksenteon tukena

Pharmaca Fennica® Tietokannat on toteutettu rakenteisesti, joten ne on helppo integroida terveydenhuollon tietojärjestelmiin, kuten potilas- ja asiakastieto- sekä apteekkitietojärjestelmiin. Näin lääketieto on helposti saatavilla juuri silloin, kun sitä tarvitaan.

Pharmaca Fennica® Interaktiot on hyödynnettävissä CE-merkittynä lääkinnällisenä laitteena.

Toteutamme Pharmaca Fennica® Tietokannoista myös järjestelmiin integroitavia vuorovaikutteisia sanomapalveluita, jotka on rekisteröity CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi. Tällä hetkellä Pharmaca Fennica® Interaktiot on hyödynnettävissä sanomapalveluna.

Pharmaca FEnnicA®

Tietokannat

Kansallinen
lääketietokanta

Lääkkeen määräämisen ja toimittamisen kannalta tarpeelliset tiedot lääkkeestä, sen hinnasta ja korvattavuudesta sekä keskenään vaihtokelpoisista lääkevalmisteista​.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica®
Interaktiot

Rakenteiset tiedot sekä suositukset lääkkeiden yhteisvaikutuksista. Saatavilla myös CE-merkittynä lääkinnällisenä laitteena.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica® Farmakogenomiikka

Tieto lääkeaineiden vasteen geneettisestä vaihtelusta auttaa mm. lääkkeen määräämisessä, hoidon seurannassa ja haittavaikutusten tutkimisessa.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica®
Lääkekuvat 

Lääketietoa visualisoivat lääkekuvat tukevat lääkkeen tunnistamista, turvallisen lääkehoidon toteutumista sekä hoitoon sitoutumista. 

Lue lisää >

Pharmaca Fennica® Ulkopakkaukset 

Ulkopakkauskuvat ja mittatiedot parantavat turvallisuutta ja hoitoon sitoutumista, sekä mahdollistavat lääketunnistuksen mm. lääkekaapeissa, osastoilla ja verkkopalveluissa.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica®
Lääkehoidon tukimateriaalit

Tukimateriaalit ovat kätevä lisä potilaan omahoitoon ja ohjaukseen sekä ammattilaisen oman työn tueksi, sisältäen mm. potilaskortteja, kuvallisia käyttöohjeita sekä pistosvideoita.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica® Lääkerekisteri Mini

Suomessa markkinoilla olevien lääkevalmisteiden pakkauskohtaiset perustiedot.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica®
Annostukset 

Lääkkeiden valmisteyhteenvetojen mukaiset annostusohjeet ja mm. automaattinen annostustietojen haku sekä automaattiset annostustarkistukset.

Lue lisää >

Pharmaca Fennica®
Veterinaria

Tietokanta palvelee kaikissa eläinlääkintään liittyvissä tarpeissa, ja se voidaan liittää esimerkiksi osaksi muita eläinlääkintäjärjestelmiä.

Lue lisää >

Tarvitsetko muita lääketietokantoja?

Tarjoamme tässä listattujen esimerkkien lisäksi tietokantoja myös useista muista lääketietosisällöistä. Täytä yhteydenottolomake sivun lopusta ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

PARANTAMINEN ALKAA TIEDOSTA

Uutiset & artikkelit