PHARMACA

Pharmaca Real-World Insights

Ratkaisu antaa nopean yleiskuvan lääkkeiden tosielämän käytöstä (Real World Data, RWD) lääkehoidon trendeistä sekä muutoksista eri tasoilla.

Etusivu » Pharmaca Intelligence » Lääkeyrityksille » Pharmaca Real-World Insights

Tarvitsetko validoitua tosielämän tietoa lääkehoidon trendeistä ja lääkehoidon muutoksista ilman pitkiä odotusaikoja? 

Pharmaca Real-World Insights -ratkaisun avulla saat nopean yleiskuvan lääkkeiden tosielämän käytöstä (Real World Data, RWD) lääkehoidon trendeistä sekä muutoksista alueellisella, kansallisella ja pohjoismaisella tasolla. Kustannustehokas ratkaisu perustuu validoituun, visualisoituun ja automaattisesti päivittyvään tietoon, jota voidaan hyödyntää ilman ilman pitkiä odotusaikoja.  

Ratkaisu auttaa lääkelan ja lääkeyritysten myynti-, markkinointi- ja Market Access tehtävissä toimivia asiantuntijoita tehostamaan toimintaa, parantamaan kommunikointia sidosryhmille, sekä täyttämään raportointivelvoitteet muun muassa viranomaisille.  

Ratkaisun avulla: 

  • Analysoit ja vertailet lääkkeiden tosielämän käyttöä, lääkehoidon toteutumista ja lääkehoitokäytäntöjä alueellisesti, esimerkiksi sairaanhoitopiireittäin. 
  • Ymmärrät, mihin mihin sairauksiin lääkkeitä käytetään. 
  • Näet, minkä verran lääkkeille tulee uusia käyttäjiä ja miten käyttäjämäärät siirtyvät eri lääkehoitomuotojen välillä. 

Tietoa on mahdollista tutkia ja visualisoida helposti Pharmaca Real-World Insights -ratkaisun avulla, ja löydät tarvittaessa vastaukset tarkankin tason kysymyksiin. Ratkaisun data perustuu Kelan ja THL:n tilastoihin. Pharmaca Real-World Insights ei sisällä potilasta yksilöivää tietoa ja sen täyttää tietosuojaltaan lain asettamat vaatimukset. 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Tiedosta terveyttä

Uutiset & artikkelit