PARANTAMINEN ALKAA TIEDOSTA

Ura Pharmacalla

Etusivu » Yritys » Ura Pharmacalla

Olisitko sinä meidän tuleva työkaverimme?

Pharmaca on startup-henkinen lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologiayritys. Yrityksessä työskentelee mm. farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri näkyvät henkilöstön korkeana sitoutumisasteena ja tyytyväisyytenä.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja dynaamiseen ja energiseen joukkoomme! 

Asiantuntijatehtävät
Meillä on töissä useiden eri alojen asiantuntijoita. Meillä saat työskennellä mm. tietotekniikan, farmasian, juridiikan ja kaupallisen alan osaajien kanssa. Haemme jatkuvasti myös sovelluskehittäjiä.

Työharjoittelu
Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun. Meillä saat monipuolista kokemusta ja henkilökohtaista ohjausta.

Opinnäytetyöt ja projektit
Teemme yhteistyötä opiskelijoiden kanssa myös opinnäytetöihin ja muihin projekteihin liittyen.

Kiinnostuitko?
Voit lähettää avoimen hakemuksen: riitta.mellin@pharmaca.fi.

Pharmaca Suomen 10 paras työpaikka 2023 sekä Great Place to Work!

Pharmaca on Great Place to Work jo kolmatta vuotta peräkkäin, toukokuusta 2020 lähtien. Vuonna 2023 Pharmaca sijoittui myös 10. parhaaksi työpaikaksi Suomen Parhaat Työpaikat™ 2023 -listauksessa.

  • Välitämme työntekijöistämme aidosti ja kohtelemme toisiamme kannustavasti.
  • Arvostamme koko henkilöstömme osaamista ja panostamme yhdessätekemiseen.
  • Uskomme kokeilukulttuuriin ja koko henkilöstömme osallistuu aktiivisesti uusien asioiden ideointiin ja kehittämiseen.
  • Tiimimme ovat itseohjautuvia ja yhteistyö tiimien välillä sujuu ketterästi.
  • Organisaatiorakenne on matala, joten apua ja neuvoa on helppo kysyä.

Lue lisää Great Place to Work -sertifikaatista sekä Suomen Parhaat Työpaikat™ 2023 -listauksestamme.

Vastuuta & vapautta

Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja edistämme turvallista lääkehoitoa. Työtapamme ovat yhteisöllisiä ja osallistavia. Uskomme, että sopiva yhdistelmä vapautta ja vastuuta luo erinomaiset lähtökohdat motivoivalle työlle. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joiden sisältöön voit itse vaikuttaa.

Teemme tiivistä, kansainvälistä ja edistyksellistä yhteistyötä lääke- ja terveydenhuollon alalla.

Ihmiset ovat yrityksemme arvokkain voimavara

Motivoivan peruspalkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme myös muilla tavoilla. Palkitsemme onnistuneista projekteista ja tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Panostamme ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Harrastamme ja kokeilemme uusia lajeja myös yhdessä.

Meillä on osaavat ja kivat työkaverit, tehokkaat työvälineet sekä viihtyisä ja moderni toimisto Helsingin ydinkeskustassa.

”Yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen”

Farmaseutti Pia on ollut töissä Pharmacassa jo yli 10 vuotta. Työssään hän hoitaa pohjoismaista lääkkeiden yksilöintitunnusten hallinnointia ja on myös monissa muissa projekteissa mukana. Yrityskulttuuria Pia kuvailee avoimeksi.

”Kaikkia työntekijöitä osallistutetaan, meille jaetaan tietoa ja toisaalta taas annetaan vastuuta sen perusteella. Meihin luotetaan ja me teemme yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen”, hän jatkaa.

Lue koko juttu tästä >

”Täällä työskennellään teknologian aallonharjalla”

Joskus urapolku saattaa johtaa työpaikkaan, jossa merkityksellinen työ ja harrastuneisuus kohtaavat. Näin on käynyt Pharmacassa työskenteleville Jani Hongolle ja Leo Heinsuolle.

“Se, mitä me teemme on merkityksellistä ja menee aidosti tarpeeseen terveydenhuollon ammattilaisille”, vuodesta 2020 alkaen Tech Leadina toiminut Jani Honko kertoo.

Lue koko juttu tästä >