PHARMACA

Kansalaiset

Yleishyödylliset ratkaisumme auttavat kansalaisia huolehtimaan terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Rokotustieto.fi ─ luotettavaa tietoa rokotteista

Rokotustieto.fi on osa Lääketietokeskuksen ja sen yhteistyökumppaneiden Luotettavaa tietoa rokotteista -kehittämisprojektia. Projekti toteutetaan Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean koordinoiman Lääkeinformaatioverkoston toimintaperiaatteiden ja lääkeinformaatiostrategian tavoitteiden mukaisesti. Projektille on myönnetty käyttöön Lääkeinformaatioverkoston logo ja tunnuslause. Projektissa tuotetaan helposti ymmärrettävää ja luotettavaa tietoa rokotteista sähköisiin kanaviin.

Siirry Rokotustieto.fi -sivustolle >

Lääkeinfo.fi ─ lääkevalmisteiden pakkausselosteet

Lääkeinfo.fi -verkkopalvelu sisältää virallisia ja viranomaisen hyväksymiä lääkevalmisteiden pakkausselosteita, ja ne koskevat Suomessa myytäviä lääkevalmisteita. Pakkausselosteet ovat sekä suomeksi että ruotsiksi.

Lääkevalmisteen pakkausselosteen voi etsiä valmisteen nimen tai yrityksen mukaan. Suomenkieliset pakkausselostetekstit voi tarvittaessa kuunnella puhesyntetisaattorin avulla painamalla sitä osoittavaa linkkiä.

Siirry Lääkeinfo.fi -sivustolle >

Lääkekortti.fi ─ lääkitys- ja rokotustietojen ylläpito

Lääkekortti.fi on kaikille avoin verkkopalvelu lääkitys- ja rokotustietojen ylläpitoon, joka tukee omahoitoa ja lisää lääkehoidon turvallisuutta. Tietojen täyttäminen, tallentaminen ja tulostaminen on vaivatonta yksinkertaisten valikoiden ja välivaiheiden avulla. Palvelu on toteutettu suomen ja ruotsin kielellä.

Lääkekortti.fi ei vaadi erillistä kirjautumista eikä käyttäjätilin muodostamista. Käyttäjä voi tallentaa palveluun lisättävät tiedot erillisenä tiedostona omalle tietokoneelleen tai muistitikulle. Tiedot eivät tallennu Lääketietokeskukseen. Palvelu on toteutettu yhteistyössä Vaasan sairaanhoitopiirin kanssa.

Siirry Lääkekortti.fi -sivustolle >

Lääkekortti myös helposti tulostettavana versiona

Voit tulostaa lääkekortin nyt myös kätevästi suoraan alla olevasta linkistä. Avaa pdf-tiedosto, tulosta kortti, taita se ohjeistuksen mukaan ja täytä siihen tarvittavat tiedot. Pidä täytetty kortti aina mukanasi! 

Tulosta Lääkekortti >

Tiedosta terveyttä

Uutiset & artikkelit

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.