05.05.2020

Pharmaca toimittaa Apotille uusinta tietoa lääkkeistä

Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, jonka tehtävä on helpottaa lääkäreiden, apteekkihenkilökunnan, sairaanhoitajien ja sosiaalityöntekijöiden työtä ja auttaa heitä noudattamaan hoitotyön parhaita käytäntöjä. Yhteistyö Pharmacan kanssa takaa, että terveydenhuollon ammattilaisilla on aina saatavilla uusin tieto lääkkeistä. 

Katri Yli-Kovero työskentelee Apotissa sovelluspäällikkönä, ja hänen vastuullaan on Pharmacasta saatujen lääketietojen vieminen Apottiin. Kumppanuus Pharmacan kanssa alkoi kolme vuotta sitten. 

– Omaa työtäni on helpottanut paljon se, että Pharmaca on niin luotettava toimija. Yhteistyö heidän kanssaan on myös erittäin sujuvaa, Yli-Kovero sanoo. 

Palvelu on nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista

Sabrine Lahti-Ben Aziza työskentelee Yli-Koveron tiimissä ja vastaa lääketietojen päivittämisestä Apotti-järjestelmään. Hän on säännöllisesti suoraan yhteydessä Pharmacaan.

– Pharmaca toimittaa meille säännöllisesti lääketietojen sekä muiden terveydenhuollon ammattilaisten päätöksentekoa tukevien tietojen päivityksiä. Näitä ovat esimerkiksi varoitukset enimmäisannoksista.

Järjestelmässämme oleva tieto onkin aina tuoreinta loppukäyttäjien saatavilla olevaa tietoa, Lahti-Ben Aziza sanoo.

– Pharmacalta vastataan aina nopeasti, ja heidän työotteessaan näkyy kunnioitus minua ja Apottia kohtaan, hän jatkaa.

Yhteisenä tavoitteena parempi hoito

Sekä Yli-Kovero että Lahti-Ben Aziza ovat olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön Pharmacan kanssa.

– Apottia kehitetään jatkuvasti. Tällä yhteistyöllä on ollut valtava merkitys kehitysprosessissa, sillä Pharmaca auttaa meitä pitämään Apotin ajan tasalla. Toivon, että voimme jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan, jotta voimme tarjota sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille entistäkin tehokkaamman työkalun myös tulevaisuudessa, Yli-Kovero toteaa.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Pharmaca Fennica® Premium

Tietojärjestelmiin integroitava verkkopalvelu, joka tuo tarvittavan lääketiedon yhteen paikkaan, säästää aikaa ja parantaa lääkitysturvallisuutta.

Lue lisää >

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.