27.09.2023

Pharmacan ja Medanetsin yhteistyöllä entistä kattavammat lääkitystiedot ammattilaisen taskuun

Pharmacan tuottaman lääketiedon ja Medanets-sovelluksen välisen integraation ansiosta terveydenhuollon ammattilaisella on mukanaan entistä kattavammat ja nopeasti hyödynnettävät lääkitystiedot.

Integraation myötä Medanets Lääkitys -ratkaisussa voidaan nyt näyttää entistä monipuolisempaa lääketietoa, kuten lääkkeiden ja lääkepakkausten kuvia sekä muuta lääkkeisiin liittyvää tietoa ja tukimateriaaleja. Rikkaampi lääketieto parantaa lääkitysturvallisuutta, nopeuttaa ammattilaisen työtä ja tukee katkeamatonta lääkehoitoprosessia.

Monipuoliset lääketiedot ammattilaisen käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta

Taskussa kulkevan mobiiliratkaisun ansiosta hoitotyön ammattilaisilla on käytössään tarvitsemansa lääkkeen VNR-numeroon perustuva tieto oikeassa paikassa silloin, kun sitä tarvitaan – myös verkon katvealueilla. Lääketietoa päivitetään taustalla niin, ettei se vaikuta mobiiliratkaisun käyttöön.

Esimerkkejä Medanets Lääkitys -ratkaisussa näytettävästä lääketiedosta:

  • lääkkeen ja lääkepakkauksen kuva
  • kuvaus lääkkeen ulkonäöstä (väri, muoto, jakouurre)
  • vasta-aiheet ja haittavaikutukset

Potilaiden ja omaisten kysymyksiin vastaaminen helpottuu

Pharmacan tuottamien lääketietojen integrointi Medanets-sovellukseen mahdollistaa lääketietojen tarkastelun suoraan sovelluksessa. Esimerkiksi potilaan tai omaisen kysymyksiin voi tarkistaa vastauksen helposti ja nopeasti jo hoitotilanteessa. Mukana kulkevien lääketietojen myötä aikaa säästyy entistä enemmän itse potilastyöhön.

Lue lisää Medanetsista tästä>

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Tiedosta terveyttä.

Uutiset & artikkelit