PHARMACA

Pharmarket Apteekki

Pharmarket Apteekki -markkinatilastopalvelu auttaa ymmärtämään ja ennakoimaan itsehoito- ja vapaan kaupan valmisteiden myynnin kehitystä sekä kohdentamaan toimenpiteitä oikeisiin tuotteisiin ja tuotekategorioihin.

Etusivu » Pharmaca Intelligence » Terveydenhuollolle » Pharmarket Apteekki

Luotettavaa ja ajantasaista lääkemarkkinatietoa itsehoito- ja vapaankaupan valmisteiden myynnin ja johtamisen tueksi.

Tarvitsetko tukea tuotteiden menekin ennustamiseen, markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toimenpiteiden vaikuttavuuden seurantaan? Haluatko vastata apteekkisi asiakkaiden kysyntään ja varmistaa, että sinulla on oikeat tuotteet oikea-aikaisesti hyllyssä?

Pharmarket Apteekki -markkinatilastopalvelu auttaa apteekkia ymmärtämään ja ennakoimaan itsehoito- ja vapaan kaupan valmisteiden myynnin kehitystä sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteet oikea-aikaisesti oikeisiin tuotteisiin ja tuotekategorioihin.

Pharmarket Apteekki -markkinatilastopalvelu tarjoaa apteekeille luotettavaa ja ajantasaista lääkemarkkinatietoa itsehoito- ja vapaankaupan valmisteiden myynnin suunnittelun ja johtamisen tueksi.  Palvelu sisältää tietoa apteekkien sisäänostoista, ja tietoja voi tarkastella paikallisesti oman alueen ja hyvinvointialueiden lisäksi myös kansallisesti.

Tutustu palveluun veloituksetta 6 viikon ajan – ei sitoutumispakkoa!

Täytä lomake ja tutustu palveluun veloituksetta kuuden viikon ajan.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

pHARMARKET aPTEEKKI

Palvelu auttaa erityisesti, kun

Suunnittelet uuden tuotteen lisäämistä apteekin hyllylle.

Datan avulla tarkastelet, miten kyseinen tuote myy muilla alueilla ja varmistut siitä, kannattaako tuote lisätä omalle hyllylle. 

Haluat arvioida kasvavien trendien, esimerkiksi vegaanivalmisteiden, vaikutusta.

Datan avulla tarkastelet kasvavien trendien menestystä muilla alueilla ja varmistat, että hyllystäsi löytyy kysytyimmät tuotteet. 

Haluat tarkastella tietyn tuotekategorian tai -brändin kasvusuuntia ja myyntipotentiaalia. 

Datan avulla vahvistat ymmärrystäsi nousevista tai laskevista trendeistä. Voit tarkastella, löytyykö alueesi kilpailijoilla tai muualla tuotekategorioita tai -brändejä, jotka puuttuvat apteekistasi tai kaipaavat myynnin tehostusta.  

Haluat helpottaa varaston hallintaa ja optimoida varastotilaa. 

Datan avulla tarkastelet geneeristen valmisteiden menekkiä muilla alueilla ja arvioit, onko varastossa kannattavaa pitää kaikkia vaihtoehtoja.

AJANKOHTAISTA

Uutiset & artikkelit

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.