03.02.2022

Orion – Jatkuva kouluttautuminen Pharmaca Academyssä varmistaa osaamisen

Kätevät verkkotestit

”Haluamme Orionissa huolehtia, että yrityksessämme noudatetaan eettisiä ohjeita. Tämän tavoitteen saimme toteutettua erittäin joustavasti ja kustannustehokkaasti Pharmaca Academyn Eettisten ohjeiden verkkotestillä.

Suosittelen lämpimästi testin teettämistä yrityksessänne, ei ainoastaan lääkealan yrityksissä vaan myös sidosryhmissämme, jolloin yhteistyö helpottuu puolin ja toisin.”

– Sari Pesonen, myyntijohtaja, Orion Oyj

Räätälöity verkkokoulutus

Vuonna 2020 Orion Pharma käynnisti Pharmacan (silloinen Lääketietokeskus) kanssa koulutusyhteistyön, joka sai alkunsa sairaanhoitajien esittämistä koulutustoiveista. Yhteistyön myötä syntyi reuma-, IBD- ja psoriasishoitajille suunnattu biologisia lääkkeitä ja biosimilaareja käsittelevä verkkokoulutus.

”Pharmacalla on vahva osaaminen farmasian puolelta, ja he olivat jo aiemmin tehneet koulutuksen biosimilaareista. Lisäksi he olivat aktiivisia ja ehdottivat yhteistyötä verkkokoulutuksen toteuttamiseksi. Verkkokoulutus on ollut erittäin toimiva tapa kouluttaa terveydenhuollon ammattilaisia”, kertoo Jukka Luonila, joka työskentelee tuotepäällikkönä Orion Pharmalla.

Lue lisää Orion Pharmalle toteutetusta räätälöidystä koulutuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.