TIETOKANNAT

Pharmaca Fennica® Annostukset

Pharmaca Fennica® Annostukset on rakenteinen lääketietokanta terveydenhuollon ammattilaisten työn tueksi. Tietokanta sisältää lääkkeiden valmisteyhteenvetojen mukaiset annostusohjeet. Helppokäyttöinen ja kustannustehokas lääketietokanta mahdollistaa automaattisen annostustietojen haun esim. annostusohjeen esitäyttämiseksi ja automaattiset annostustarkistukset ja varoitukset esim. ylisuurista annostuksista.

Pharmaca Fennica® Annostukset auttaa terveydenhuollon ammattilaisia löytämään oikean annostusohjeen ja säästää aikaa. Tietokannan mahdollistamat automaattiset tarkistukset edistävät väärien annosmääräysten huomaamista ja auttavat siten varmistamaan potilasturvallisuutta.

Tietokannassa annostusohjeet annetaan

  • käyttöaiheen (esim. astma),
  • käyttäjän (esim. lapset),
  • antoreitin (esim. inhalaatioon) ja
  • annostyypin (esim. aloitusannos) mukaisesti.

Annostuksen lisäksi annetaan lisätietona esim. antotapaohjeita (esim. ruokailuun, antopaikkaan tai antolaitteeseen liittyen).

Tietokannassa annostusohjeet annetaan valmistekohtaisesti. Annostusohjeet voidaan yhdistää valmisteisiin Vnr-numeron avulla. Tietokanta on saatavilla suomeksi XML-muotoisena aineistona rajapinnan kautta.

Pharmaca Fennica® Annostukset voidaan integroida muihin Pharmaca Fennica® Tietokantoihin tai sitä voidaan käyttää itsenäisesti.

Pharmaca Fennica® Tietokannat

Pharmaca Fennica® Tietokannat ovat avain turvalliseen lääkehoitoon. Tietokannat tukevat terveydenhuollon ammattilaisten päätöksentekoa, edistävät lääkitysturvallisuutta ja sujuvoittavat hoitoa.

Tutustu tästä >

Tiesitkö, että Pharmaca Fennica® Annostukset ovat käytössäsi myös Pharmaca Fennica® Premium -verkkopalvelussa?

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Uutiset & artikkelit