PHARMACA

Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirja

Helppokäyttöinen, ajantasainen ja kattava tietopaketti eläinlääkkeistä eläinlääkäreiden, eläintenhoitajien ja apteekkien työn tueksi.

Etusivu » Pharmaca Health » Terveydenhuollolle » Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirja

Pharmaca Fennica Veterinaria® 2024 -kirja sisältää tiedot Suomessa markkinoilla olevista eläinlääkkeistä ja rokotteista sekä kattavan valikoiman vapaankaupan valmisteita.

Kirja sisältää noin 540 eläinlääkkeen ja 390 vapaankaupan valmisteen päivitetyt tiedot. Terapiaosasta löytyvät lääkevalmisteiden perustiedot luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan sekä vapaakaupan valmisteet omana ryhmänään. Terapiaosassa ja hinnastossa esitetään 1.2.2024 voimassa olevat tukkuhinnat (alv 0 %).

Pharmaca Fennica -selosteet perustuvat Fimean tai Euroopan lääkeviraston (EMA) hyväksymiin valmisteyhteenvetoihin. Mukana ovat myös tiedot määräaikaisista erityislupavalmisteista.

Tilaa Pharmaca Fennica Veterinaria® 2024 -kirja!

Hinta: 64,50 € sis. alv 10 % + toimitus- ja käsittelykulut

Toimitamme helmikuun lopussa yhden Pharmaca Fennica Veterinaria® 2024 -kirjan maksutta kaikille osoiterekisterissämme oleville eläinlääkäreille suomalaisiin osoitteisiin.

Mikäli sinulle ei ole aikaisemmin postitettu Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirjaa, ilmoitathan meille yhteystietosi oheisella lomakkeella. Ilmoitathan myös, jos yhteystietosi ovat muuttuneet edellisvuodesta.

Mahdollista laadukas ja ajantasainen eläinlääkintätieto myös digitaalisesti ─ ota käyttöösi mobiilikäyttöön optimoitu Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelu!