28.06.2024

Koulutusohjelma auttaa lääkealan asiantuntijaa kehittämään osaamistaan

Pharmaca on käynnistänyt uuden koulutusohjelman lääkealalla juuri aloittaneille tai uusiin tehtäviin siirtyneille asiantuntijoille. Modernin lääkealan asiantuntijan koulutusohjelma käsittelee monipuolisesti lääketeollisuuden eri osa-alueita ja tarjoaa osallistujille laajan tietopaketin lääkealan toimintaympäristöstä sekä työkaluja terveydenhuollon rajapinnalla toimimiseen.

Lääkealan koulutuksia pitkällä kokemuksella

Pharmacalla on pitkä kokemus lääkealan koulutuksista – moni muistaakin silloisen Lääketietokeskuksen lääke-esittelijän koulutusohjelma LEKin, joka järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1976. Lääke-esittelijöiden kurssi oli aikanaan suunniteltu erityisesti lääkeyritysten tarpeisiin ja oli perusteellinen oman alansa tietopaketti. Opiskelijat omaksuivat lyhyessä ajassa laajat yleistiedot lääketieteen ja farmakologian alalta. Kurssi olikin vaativa ja sen suorittamisesta saatava rekisteröidyn lääke-esittelijän RLE®-todistus alalla yleisesti tunnettu ja arvostettu.

Koulutusohjelma tukee lääkealan asiantuntijatyötä

”Noin 15 vuoden aikana lääketeollisuuden asiantuntijoiden koulutustarpeet ovat muuttuneet ainakin teknologisen kehityksen, tiukentuvien sääntelyvaatimusten ja ympäristönäkökulmien myötä. Kun toimintaympäristö muuttuu, kouluttautuminen auttaa asiantuntijuuden kehittämisessä ja ylläpitämisessä”, summaa Viktoria Paananen, joka on työskennellyt Pharmacan koulutusten ja asiakkaiden parissa jo lähes kaksi vuosikymmentä.

Uusi koulutusohjelma keskittyykin lääkealan asiantuntijatyön tukemiseen. Modernin lääkealan asiantuntijan koulutusohjelma auttaa osallistujia kehittämään monipuolista osaamistaan ja menestymään vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Kenelle Modernin lääkealan asiantuntijan koulutusohjelma sopii?

Koulutusohjelma on suunniteltu erityisesti lääketeollisuuden myynnissä ja markkinoinnissa aloittaneille tai uusiin tehtäviin siirtyville asiakas-, tuote-, kategoria- ja brändiasiantuntijoille sekä esimerkiksi Market Access ja Medical -toiminnoissa työskenteleville. Koulutusohjelma sopii myös farmasian ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa lääkealan osaamistaan tai ovat kiinnostuneita toimimaan lääketeollisuudessa.

Miten koulutusohjelmaan osallistutaan?

Koulutusohjelma koostuu kaikille pakollisista kahdeksasta osiosta sekä kahdesta valittavissa olevasta syventävästä osiosta. Osallistujat voivat suorittaa ne joustavasti verkkokoulutuksina, lähitapahtumina, verkkotesteinä, tallenteina tai webinaareina. Koulutusohjelman voi aloittaa omaan tahtiin 15.8.2024 asti ja se tulee suorittaa 31.1.2025 mennessä. Tutustu koulutusohjelman tarkempaan sisältöön täällä.

Voiko koulutusohjelman suorittaa työn ohessa?

”Kyllä voi! Modernin lääkealan asiantuntijan koulutusohjelma sopii hyvin työn ohessa suoritettavaksi, sillä suurin osa koulutuksista on verkkokoulutuksia, jotka voi tehdä omassa aikataulussaan. Webinaareista tulee myös tallenteet. Koulutusohjelmaan sisältyy myös muutama lähitoteutus Helsingissä”, kertoo koulutusohjelman tuottaja Saana Lehmussaari.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Uutiset & artikkelit

Uutiset