PHARMACA

Pharmarket Apteekki

Pharmarket Apteekki auttaa ymmärtämään ja ennakoimaan itsehoito- ja vapaan kaupan valmisteiden myynnin kehitystä sekä kohdentamaan toimenpiteitä oikeisiin tuotteisiin ja tuotekategorioihin.

Etusivu » Pharmaca Intelligence » Terveydenhuollolle » Pharmarket Apteekki

Luotettavaa ja ajantasaista lääkemarkkinatietoa itsehoito- ja vapaankaupan valmisteiden myynnin ja johtamisen tueksi.

Tarvitsetko tukea tuotteiden menekin ennustamiseen, markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toimenpiteiden vaikuttavuuden seurantaan? Haluatko vastata apteekkisi asiakkaiden kysyntään ja varmistaa, että sinulla on oikeat tuotteet oikea-aikaisesti hyllyssä?

Pharmarket Apteekki auttaa apteekkia ymmärtämään ja ennakoimaan itsehoito- ja vapaan kaupan valmisteiden myynnin kehitystä sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteet oikea-aikaisesti oikeisiin tuotteisiin ja tuotekategorioihin.

Pharmarket Apteekki tarjoaa apteekeille luotettavaa ja ajantasaista lääkemarkkinatietoa itsehoito- ja vapaankaupan valmisteiden myynnin suunnittelun ja johtamisen tueksi.  Palvelu sisältää tietoa apteekkien sisäänostoista, ja tietoja voi tarkastella oman alueen, sairaanhoitopiirin tai kansallisella tasolla.  

Tutustu palveluun veloituksetta 6 viikon ajan – ei sitoutumispakkoa!

Palvelu auttaa erityisesti silloin, kun

 • suunnittelet uuden tuotteen lisäämistä apteekin hyllylle 
  Datan avulla tarkastelet, miten kyseinen tuote myy muilla alueilla ja varmistut siitä, kannattaako tuote lisätä omalle hyllylle. 
   
 • haluat tarkastella tietyn tuotekategorian tai -brändin kasvusuuntia ja löytää uutta myyntipotentiaalia 
  Datan avulla vahvistat ymmärrystäsi nousevista tai laskevista trendeistä. Voit tarkastella, löytyykö alueesi kilpailijoilla tai muualla markkinassa menestyviä tuotekategorioita tai -brändejä, jotka puuttuvat apteekistasi tai kaipaavat myynnin tehostusta.  
 • haluat helpottaa varaston hallintaa ja optimoida varastotilaa 
  Löytyykö apteekkisi varastosta useita samaa lääkeainetta sisältäviä vaihtoehtoja? Datan avulla tarkastelet geneeristen valmisteiden menekkiä muilla alueilla ja arvioit, onko varastossa kannattavaa pitää kaikkia vaihtoehtoja. 
   
 • haluat arvioida kasvavien trendien, esimerkiksi vegaanivalmisteiden, vaikutusta 
  Suunnitteletko esimerkiksi vegaanituotteita valikoimaan? Datan avulla tarkastelet kasvavien trendien menestystä muilla alueilla ja varmistat, että hyllystäsi löytyy kysytyimmät tuotteet. 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

AJANKOHTAISTA

Uutiset & artikkelit