18.09.2023
In category Koulutus / Yleinen

Pharmaca Academyn uusi koulutuskalenteri julkaistu

Pharmacan koulutukset ja tapahtumat löytyvät Pharmaca Academyn koulutuskalenterista, joka on päivitetty nyt entistä helppokäyttöisemmäksi.

Olemme julkaisseet uuden koulutuskalenterin verkkosivuillamme osoitteessa https://pharmaca.fi/academy/koulutuskalenteri/.

Pharmaca Academyn koulutuskalenterista on helppo hakea koulutuksia niin toimialan, teeman, tyypin kuin kielen mukaan. Uudistuksen myötä kalenterissa voi tehdä useita suodatusvalintoja samanaikaisesti. Voit siis hakea esimerkiksi lääketeollisuudelle suunnattuja englanninkielisiä webinaareja.

Voit myös hakea koulutuksia verkkosivujen hakutoiminnallisuudella tapahtuman nimellä.

”Jatkuvan oppimisen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä se on avain menestykseen ja kilpailukykyyn alati muuttuvassa maailmassa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan lääke- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille kattavaa koulutusta, joka vastaa alan osaajien nykyisiä ja tulevia tarpeita. Koulutuksia on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi koko lääkkeen elinkaarelle: alkaen tutkimuksesta, myyntiluvista, market accessista ja päätyen markkinointiin sekä lääkeosaamiseen”, kertoo Ulla Partanen, Pharmacan Head of Learning Services.

Kalenterissa myös koulutuspaketit

Uudesta koulutuskalenterista löydät myös teemakohtaisia koulutuspaketteja muun muassa Market Access -aiheesta. Koulutuspaketeilla yksittäinen osallistuja tai koko organisaatio voi kouluttautua kustannustehokkaasti tietystä aihepiiristä.

”Valikoimasta löytyy myös maksuttomia tietoiskuja webinaarien muodossa”, Ulla vinkkaa.

Tervetuloa tutustumaan päivittyneeseen koulutuskalenteriin! Pysy ajan tasalla uusista koulutuksista ja tilaa koulutusuutiskirjeemme – voit voittaa ilmaisen koulutusosallistumisen!

Uutiset & artikkelit

Uutiset

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.