16.04.2024
In category Koulutus

Lääketurvaseminaari, Kliinisten tutkimusten foorumi ja Regulatory Affairs 2024 Pohjoismaat ja Baltian kattavina supertapahtumina

Vuosittaiset ajankohtaispäivät lääketurvan, kliinisten tutkimusten ja myyntilupien ammattilaisille järjestetään vuonna 2024 Helsingissä kansainvälisinä tapahtumina, jotka kokoavat yhteen ammattilaiset Suomen lisäksi muista Pohjoismaista ja Baltiasta. Tutustu myös muihin kansainvälisiin lääkealan tapahtumiin!

Kansainvälinen Lääketurvaseminaari järjestetään nimellä Nordic-Baltic Conference in Pharmacovigilance. Tapahtuma pidetään 8. lokakuuta 2024 Helsingissä ja live-webinaarina.

20. juhlavuottaan viettävä Kliinisten tutkimusten foorumi puolestaan on tänä vuonna Nordic-Baltic Conference in Clinical Trials, joka järjestetään 30.–31. lokakuuta 2024 niin ikään Helsingissä ja live-webinaarina.

Edellisen kerran lääketurvan ja kliinisten tutkimusten kansainvälisiä tapahtumia on järjestetty Suomessa 2017.

Myös myyntilupiin keskittyvä Regulatory Affairs -tapahtuma kansainvälistyy entisestään ja kattaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Baltian.

”Järjestämme Regulatory Affairs -aiheisiin keskittyvää kansainvälistä tapahtumaa vuorovuosina ruotsalaisen Läkemedelsakademin-organisaation kanssa. Tämänvuotinen tapahtuma pidetään Helsingissä ja live-webinaarina 30.5.2024”, sanoo Ulla Partanen, Pharmacan Head of Learning Services.

”Olemme ylpeitä saadessamme jälleen yhdistää ammattilaisia eri Pohjoismaista ja tällä kertaa myös Baltiasta – haluamme tuoda eri maiden osaajia ja tiimejä yhteen”, kertoo Ulla Partanen ja jatkaa, ”Järjestämällä kansainvälisiä supertapahtumia viemme Suomea lääkealan maailmankartalle.” 

Laajasti kansainvälistä lääkealan koulutustarjontaa

Pharmacan koulutuskalenterissa on runsaasti myös muita kansainvälisiä koulutus- ja verkostoitumistapahtumia.

Perinteinen, jo vuodesta 2003 järjestetty GMP-seminaari uudistuu tänä vuonna kansainväliseksi GMP Forumiksi. Lääkevalmistuksen hyviin tuotantotapoihin keskittyvä GMP Forum järjestetään 16.4. ja 25.4.2024.

Kansainvälisen koulutustarjontaan kuuluvat myös New Active Ingredients -webinaarit, jotka käsittelevät kattavasti uusimpia lääkeaineita.

Syksyllä 2024 Pharmacan englanninkielistä koulutustarjontaa edustavat muun muassa Nordic Medicines Sustainability Forum ja Successful Product Launch on the Nordic Market.

Kaikki englanninkieliset koulutukset löydät Pharmaca Academyn koulutuskalenterista helposti suodattamalla kielen mukaan. Nähdään tapahtumissa!

Parantaminen alkaa tiedosta.

Uutiset & artikkelit

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.