27.02.2023

Hyödynnä asiantuntijoidemme tuki mm. seuraavissa kevään tapahtumissa

Asiantuntijamme löydät jälleen useista eri tapahtumista kevään aikana. Tule vierailemaan messuosastoillamme muun muassa Tampereen lääkäripäivillä, Apteekkaripäivillä sekä Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä!

Osastoillamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiantuntijoidemme tuki – tule kysymään meiltä esimerkiksi Pharmaca Fennica Premium- verkkopalvelustamme, sekä monipuolisista koulutuksistamme.

Olemme mukana mm.:

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2023

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2023 järjestetään 22.24.05. Turun Messukeskuksessa. Tervetuloa Pharmacan osastolle 407 tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulemaan mm.

  • Kuinka rakenteiset lääketietokannat rikastavat asiakas- ja potilastietojärjestelmien dataa ja toimivat erottautumistekijänä?
  • Millaisia etuja organisaatiot voivat saavuttaa hyödyntämällä rakenteista lääketietoa, mm. annosvaroituksia ja käyttöaiheita?
  • Miten esimerkiksi Vnr- ja GTIN-koodien linkityksellä tuet katkeamatonta lääkehoitoprosessia ja parannat lääkitysturvallisuutta?
  • Millaisia tiedolla johtamisen ratkaisuja tarjoamme hyvinvointialueille?
  • Mitä koulutustarjonnastamme löytyy erityisesti sote-asiantuntijoille ja -johdolle?

Oletteko jo ottaneet organisaatiossanne käyttöön uuden, Kansallisen lääketietokannan 2022 -version? Hyödynnä asiantuntijoidemme tuki – virallisena tuottajana kerromme mielellämme myös uuden version tuomista mahdollisuuksista ja käyttöönotosta.

Tilaamalla osastollamme sote-aiheita sisältävän veloituksettoman uutiskirjeemme osallistut samalla koulutuslahjakortin arvontaan! Voit myös osallistua tilaamalla uutiskirjeen tästä!

Katso lisätietoja tapahtumasta tästä – nähdään pian Turussa!

APTEEKKARI 2023

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.4.2023. Löydät meidät osastolta 5a30. Osastollamme sinulla on mahdollisuus mm. 

Nappaa osastolta mukaasi myös ksylitoli-purukumia & Pharmaca-kynä! Lue lisää: https://www.apteekkariliitto.fi/apteekkari-2023.html

Tampereen lääkäripäivät 2023

Tapahtuma järjestetään 22.-24.3.2023 Tampere-talossa. Lue lisää: https://www.tampereenlaakaripaivat.fi/

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.