PHARMACA HEALTH

Pharmaca Fennica® Lääketiedotuspalvelu

Pharmaca Fennica® Lääketiedotuspalvelun avulla lääketiedotteesi tavoittavat terveydenhuollon ammattilaiset helposti ja nopeasti.

Etusivu » Pharmaca Health » Lääkeyrityksille » Pharmaca Fennica® Lääketietopalvelu » Pharmaca Fennica® Lääketiedotuspalvelu

Onko sinulla tarve tiedottaa terveydenhuollon ammattilaisia lääkkeisiin liittyvistä asioista, kuten uusista valmisteista sekä saatavuus-, korvattavuus- ja hinnanmuutoksista? Haluatko tavoittaa terveydenhuollon ammattilaiset tehokkaasti ja helposti yhden kanavan kautta?

Lääketiedotuspalvelun avulla lääketiedotteesi näkyvät laajasti terveydenhuollon ammattilaisten käytössä olevissa Pharmaca Fennica Pro- ja Premium -palveluissa – tavoitat siis helposti mm. lääkärit, hammaslääkärit sekä farmasistit. 

Lääketiedotteet ovat saatavilla kattavan koontisivun lisäksi lääkeainekohtaisilla sivulla heti ensimmäisenä – tällöin terveydenhuollon ammattilainen huomaa tärkeät tiedotteet lääkettä määrätessään, tietoja tarkastellessaan tai lääkeneuvontaa antaessaan. Tiedot esitetään terveydenhuollon ammattilaisten toiveiden mukaisesti: tiiviissä ja helposti ymmärrettävässä muodossa, tiedotteet selkeästi nimettyinä ja kategorisoituina. 

Lääketiedotuspalvelun avulla

  • Voit lähettää lääketiedotteita mm. uusista valmisteista sekä saatavuus-, korvattavuus- ja hinnanmuutoksista yhden palvelun kautta.
  • Helpotat terveydenhuollon ammattilaisten työtä tarjoamalla lääketiedotteesi kätevästi muun lääkeinformaation ohessa, juuri oikeassa asiayhteydessä.
  • Varmistat, että lääketiedotuksesi on terveydenhuollon ammattilaisten saatavissa luotettavasti ja ajantasaisesti, päivittäin päivittyvässä palvelussa. 
  • Huolehdit potilas- ja lääkitysturvallisuudesta tarjoamalla keskeisiä tietoja lääkehoidon turvallisuuden, tehokkuuden ja vaikuttavuuden parantamiseksi. 

Pharmaca Fennica® Päivityspalvelu

Tarjoamme lääkeyrityksille helppoa ja käyttäjäystävällistä Pharmaca Fennica® Päivityspalvelua, joka kattaa uusien valmisteyhteenvetojen ja/tai pakkausselosteiden lisäämisen sekä niiden päivitykset Pharmaca Fennica® Lääketietopalveluun.

Lue lisää >

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Uutiset & artikkelit