31.10.2023

Tapaa meidät loppuvuoden tapahtumissa ja messuilla!

Osastoillamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiantuntijoidemme tuki – tule kysymään meiltä esimerkiksi Pharmaca Fennica Premium- verkkopalvelustamme, tiedolla johtamisen ratkaisuistamme sekä monipuolisista koulutuksistamme.

Löydät meidät mm. seuraavista tapahtumista:

Mediconsultin Pääkäyttäjäpäivä, 9.11.2023, Helsinki

Mediconsult järjestää Pääkäyttäjäpäivän Mediconsult Sagaa, Mediatria ja Kuntomasteria käyttäville asiakkailleen 9.11.2023 Clarion Hotel Helsingissä. Teemana on Langat käsissä muutoksessa. Päivään kuuluu muun muassa ajankohtaiset puheenvuorot THL:lta, Kanta-palveluilta, Duodecimilta ja Pharmacalta sekä Mediconsultin järjestelmien tulevaisuuden teknisen roadmapin esittely.

Pääkäyttäjäpäivillä Riikka Manninen (Tietopalveluproviisori, palvelupäällikkö), kertoo Kansallisesta lääketietokannasta, sekä Pharmaca Fennica Premium® -verkkopalvelusta, joka on saatavilla Mediconsultin asiakas- ja potilastietojärjestelmissä.

Lue lisää >

Farmasian Päivät 2023, 10.-11.11.2023, Helsinki

Farmasian Päivien yhteydessä järjestetään laaja lääkealan näyttely Messukeskuksen halleissa 4 ja 5.

Tule tapaamaan Pharmacan asiantuntijat osastolla 5m26. Osastollamme voit kysyä Pharmaca Fennica Premium® -verkkopalvelun lisäksi myös esimerkiksi Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelun hyödyntämisestä.

Osallistu samalla koulutuskyselyyn ja voit voittaa vapaavalintaisen Pharmacan koulutuksen (arvo jopa 695 e).

Hammaslääkäripäivät 2023, 9.-11.11.2023, Helsinki

Hammaslääkäripäivät on hammaslääketieteen suurin kongressi- ja näyttelytapahtuma Suomessa, joka järjestetään vuonna 2023 jo 84. kerran. Kehitysproviisorimme, FT Elli Leppä pitää vuoden 2023 Hammaslääkäripäivillä kaksi erillistä puheenvuoroa Apollonian järjestämässä Lääkkeet suun terveydenhuollossa ohjelmalinjassa lauantaina 11.11.2023. Lääkkeiden käyttö Suomessa on lisääntynyt ja hammaslääkärinkin on hyvä tuntea tärkeimmät lääkkeet niin itsensä kuin potilaidenkin takia. Lääkkeiden käyttö ei ole täysin vaaratonta ja on tärkeä tietää niin potilaskohtaisista haittavaikutuksista kuin lääkkeiden mahdollisista ympäristövaikutuksistakin.

Ellin puheenvuorot kuulet ohjelmalinjassa seuraavina kellonaikoina:

  • 10.00 – 10.30 Yleisimmät lääkkeet Suomessa – käsikauppavalmisteet ja reseptilääkkeet
  • 10.30 – 11.00 Lääkkeiden ympäristövaikutukset

Katko koko ohjelma tästä >

Eläinlääkäripäivät, 22.-24.11.2023, Helsinki

Eläinlääkäripäivät on Suomen suurin vuosittainen alan täydennyskoulutustapahtuma Eläinlääkärien luennot suunnittelee Eläinlääkäriliiton koulutusvaliokunta. Päivät järjestää Suomen Eläinlääkäriliitto konsulttinaan omistamansa Fennovet Oy:n kongressipalvelu. 

Painetun Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirjan lisäksi Pharmacan mobiilikäyttöön optimoitu ja ajantasaiset eläinlääketiedot sisältävä Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelu on maksuton Eläinlääkäriliiton jäsenille. Asiantuntijamme Roosa Kekki, Riikka Manninen ja Essi Kariaho kertovat uudistuvan verkkopalvelun ominaisuuksista ja antavat vinkkejä palvelun käyttöön Eläinlääkäriliiton osastolla (3e15) joka päivä klo 10.30-13.30.

Lue lisää Eläinlääkäripäivistä tästä >

Tapaat asiantuntijamme kasvotusten myös Pharmacan omissa hybriditapahtumissa:

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Parantaminen alkaa tiedosta.

Uutiset & artikkelit