21.12.2023
In category Koulutus / Yleinen

Pharmacan vuoden 2024 koulutukset ja koulutuspaketit on julkaistu

Tutustu vuoden 2024 koulutusvalikoimaan Pharmaca Academyn koulutuskalenterissa. Valikoimasta löytyy muun muassa uutuustapahtumia sekä koulutuspaketteja.

Pharmacan ensi vuoden koulutuskalenteri on nyt julkaistu verkkosivuilla.

Vuoden 2024 koulutuskalenterista löytyvät mm. uutuustapahtuma Lääkemarkkinointi 2024 sekä vuosittaiset Vastuunalainen johtaja 2024, Biologiset lääkkeet & biosimilaarit 2024 sekä Hyvinvointialueet & lääkehoito 2024.  

Ensi vuosi käsittää myös monia kansainvälisiä huipputapahtumia, esimerkiksi Nordic-Baltic Conference in Pharmacovigilance 2024, Nordic-Baltic Conference in Clinical Trials 2024 sekä AI x PHARMA x HEALTH 2024.  

Verkkokoulutusuutuuksiin kuuluvat esimerkiksi Parempaa lääkehoitoa -kokonaisuus sekä tuoreet jaksot Uudet lääkeaineet tutuiksi -sarjasta.  

Koulutuspaketit teeman ja toimialan mukaan

Pharmacan koulutuskalenterista löydät koulutusten ja tapahtumien lisäksi myös teemakohtaisia ja toimialakohtaisia koulutuspaketteja.

Teemakohtaiset paketit sisältävät useita koulutuksia samasta aihepiiristä. Esimerkiksi Koulutuspaketti Market Accessista ja sairaalakaupasta sisältää raportin ja kolme koulutusta, jotka käsittelevät lääkkeiden markkinoillepääsyä ja hinnoittelua Suomessa ja Pohjoismaissa sekä sairaalakaupan prosesseja ja kehitystä. Lääkealan ABC puolestaan on perehdytyskoulutus lääkealalla juuri aloittaneille, ja se tarjoaa koulutusta mm. lääkealan toimintaympäristöstä ja sääntelystä sekä lääkkeiden elinkaaresta.  

Toimialakohtaiset koulutuspaketit on suunnattu lääketeollisuudelle, apteekeille, sairaala-apteekeille ja tutkimukselle. Kunkin toimialan Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti sisältää kattavan, tarkkaan mietityn kokonaisuuden alan koulutuksia.

Löydä kiinnostavia koulutuksia helposti suodattamalla

Koulutuskalenterista on helppo hakea koulutuksia niin toimialan, teeman, tyypin kuin kielen mukaan. Voit myös hakea koulutuksia suoraan tapahtuman nimellä verkkosivujen sivustohaun avulla. Vinkki! Löydät erilaiset testit ja koulutuspaketit helposti suodattamalla tyypin mukaan.

Koulutuksia on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi eri koulutusmuodoissa: lähikoulutuksina, hybriditapahtumina, webinaareina ja verkkokoulutuksina. Kysy myös räätälöityjä koulutuksia organisaatiosi toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tuomme tarjolle myös veloituksettomia koulutuksia pitkin vuotta, joten pidä koulutuskalenteria silmällä!  

  • Tutustu Pharmacan koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu mukaan – nopeana ilmoittautujana pääset hyödyntämään Early Bird -etuhinnat!
  • Haluatko pysyä ajan tasalla uusista koulutuksista? Tilaa koulutusuutiskirje – uutiskirjeen tilaajana voit myös voittaa ilmaisen koulutusosallistumisen!
  • Onko sinulla kysyttävää koulutuksistamme ja koulutuspaketeista? Autamme sinua osoitteessa academy@pharmaca.fi tai puhelimitse +358 9 6150 4973. Voit myös ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Parantaminen alkaa tiedosta.

Uutiset & artikkelit