04.07.2022

Pharmaca Fennica käytössäsi digitaalisena – katso video kirjan matkasta digiin ja tulevaisuuteen

Pharmaca Fennica käytössäsi digitaalisena – katso video kirjan matkasta digiin ja tulevaisuuteen

Pharmaca Fennica on palvellut lääke- ja terveysalan ammattilaisia jo lähes 50 vuotta, vuodesta 1975 asti. Pharmaca Fennica ilmestyi ensin kirjana ja jo vuodesta 1990 alkaen myös digitaalisesti. Vuonna 2022 Pharmaca Fennica siirtyi ainoastaan digitaaliseen muotoon painettavan kirjan jäädessä historiaan 2021 painoksen myötä.

Millainen on ollut Pharmaca Fennica -lääketiedon matka kirjasta digiin? Entä miltä tulevaisuus näyttää?

Nyt on hyvä hetki aloittaa monipuolisen Pharmaca Fennica -verkkopalvelun hyödyntäminen

Jatkuvasti kehittyvän Pharmaca Fennica -verkkopalvelun tiedot päivittyvät säännöllisesti joka päivä, tarjoten monipuoliset ja laajat tiedot nopeasti hyödynnettävässä muodossa, esim. ajankohtaiset ja tärkeät lääketurvatiedotteet.

Pharmaca Fennica tukee erilaisia tietotarpeita myös tulevaisuudessa – jo nyt verkkopalvelu tarjoaa tietoa mm. lääkkeiden ympäristöluokituksesta ensimmäisenä Suomessa.

“Kehitämme jatkossakin Pharmaca Fennica -palveluita vastaamaan käyttäjien tulevaisuuden tarpeita. Esimerkiksi ympäristöluokitus auttaa terveydenhuollon ammattilaisia tekemään vastuullisia ympäristövalintoja niissä tilanteissa, joissa sairauden tai sen oireiden hoitamiseen on valittavissa useampi yhtä tehokas ja turvallinen lääke.” kertoo Lääketietokeskuksen lääketietopalveluista vastaava johtaja Essi Kariaho.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.