09.06.2021
In category Yleinen

Lääketietokeskus on Great Place to Work

Great Place to Work® -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jossa vähintään 70 % henkilöstöstä kokee organisaation olevan hyvä työpaikka. Lääketietokeskus osallistui Great Place to Work -tutkimukseen toista kertaa ja onnistui parantamaan tuloksiaan koronavirustilanteen tuomista haasteista huolimatta.

Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri toivat Lääketietokeskukselle Great Place to Work -sertifikaatin myös tänä vuonna. Yritys onnistui parantamaan tuloksiaan aiemmasta tutkimuskerrasta (2020), mikä on erinomainen suoritus erityisesti koronavirustilanteen tuomiin haasteisiin nähden. Jopa 91 % Lääketietokeskuksen työntekijöistä totesi, että Lääketietokeskus on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

– Olemme tyytyväisiä tutkimuksessa saamaamme palautteeseen. Työntekijämme kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä ja ovat ylpeitä sen yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta: tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille tietoa, joka mahdollistaa turvallisen ja vaikuttavan hoidon, sanoo Lääketietokeskuksen henkilöstöjohtaja Riitta Mellin.

Aidosti välittävä organisaatiokulttuuri

Tänä vuonna 46 vuotta täyttävä Lääketietokeskus on käynyt läpi voimakkaan kehityskaaren kirjakustantamosta startup-henkiseksi teknologiayritykseksi. Yrityksessä työskentelee mm. farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi Lääketietokeskus tarjoaa työntekijöilleen lämpimän ja välittävän organisaatiokulttuurin.

– Välitämme työntekijöistämme aidosti ja kohtelemme toisiamme kannustavasti. Arvostamme koko henkilöstömme osaamista ja panostamme yhdessätekemiseen. Uskomme kokeilukulttuuriin, ja koko henkilöstömme osallistuu aktiivisesti uusien asioiden ideointiin ja kehittämiseen. Tiimimme ovat itseohjautuvia ja yhteistyö tiimien välillä sujuu ketterästi. Organisaatiorakenne on matala, joten apua ja neuvoa on helppo kysyä. Kuluneen vuoden aikana olemme panostaneet erityisesti henkilöstön kouluttautumismahdollisuuksiin ja lisääntyneen etätyön tuomiin uusiin tarpeisiin.

Lääketietokeskuslaisten kommentteja tutkimuksessa:

”Ihmisjohtajuus on erittäin hyvää ja jokainen tulee hyväksytyksi sellaisena kuin on. Täällä rakennetaan ihmisten vahvuuksille, ollaan avoimia ja ratkaisukeskeisiä. Organisaatiolla on merkittävä tehtävä myös laajemmassa yhteiskunnallisessa merkityksessä. Tunnen tekeväni tärkeää työtä.”

”Työyhteisössä huolehditaan yhdessä kaikkien hyvinvoinnista. Uusia toimintatapoja ja uutta osaamista lähdetään innostuneena kokeilemaan. Meillä on vahva halu tehdä ja järjestää yhteisen tekemisen hetkiä ja vaalia yhdessäoloa myös muuten kuin työn äärellä.”

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.