20.05.2021
In category Yleinen

Lääketietokeskuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Ouli Uimonen

Lääketietokeskus Oy on läpikäynyt merkittävän muutoksen kirjankustantamosta uusien palveluiden tuottajaksi. Nyt yritys siirtyy seuraavaan vaiheeseen digitalisaatiossa ja kansainvälistymisessä. Uutta vaihetta vauhdittamaan on nimitetty filosofian maisteri Ouli Uimonen, joka aloitti Lääketietokeskuksen toimitusjohtajan tehtävässä 17.5.2021.

Uimosella on pitkä kokemus terveydenhuollon kansainvälisistä tehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. suomalaisten yritysten kansainvälisille markkinoille viennin, strategian, asiakkuuksien johtamisen ja brändin kehittämisen parissa GE Healthcarellä, Nesteellä ja KaVo Gerr Groupilla. Viimeisimpänä Uimonen on työskennellyt Mectron Germanyn toimitusjohtajana.

– Lääketietokeskuksen hieno kehitystarina saa nyt jatkoa. Lääketietokeskuksen uusi strategia saa uutta vauhtia Ouli Uimosen kattavasta kokemuksesta kansainvälistymisen parissa, sanoo Lääketietokeskuksen hallituksen puheenjohtaja Antti Viitanen.

– Lääketietokeskus on hyvämaineinen ja korkeatasoisesta osaamisestaan tunnettu yritys. Sen palveluissa on valtava kasvupotentiaali. On hienoa päästä vauhdittamaan Lääketietokeskuksen kasvua sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla, sanoo Ouli Uimonen.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.