Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä koulutuksistamme ja vastauksia niihin.

Ilmoittautumisaika koulutukseen on jo päättynyt. Voinko vielä ilmoittautua?
Jos koulutuksessa on tilaa, voit ilmoittautua mukaan, vaikka ilmoittautumisaika olisikin päättynyt. Helpoiten se onnistuu täyttämällä koulutuksen verkkosivuilla oleva ilmoittautumislomake tai lähettämällä sähköpostia. Jos koulutukseen on enää muutama päivä aikaa, kannattaa meille soittaa suoraan (09) 6150 4973.

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni ja salasanani PharmAcademiaan. Mistä saisin tunnuksen ja salasanan?
Pääset PharmAcademian etusivulle tästä. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaa, paina ”Unohditko salasanasi?” -linkkiä, niin ohjelma lähettää sinulle salasanan vaihtolinkin sähköpostiin.

Miten valitsette koulutustenne ja valmennustenne aiheet?
Laaja-alainen asiakaslähtöisyys on toimintamme avain. Tapaamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme säännöllisesti monilla eri foorumeilla. Käymme jatkuvaa keskustelua siitä, millaista osaamista asiakkaamme tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme olemaan edelläkävijöitä ja tarjoamaan koulutusratkaisuja todellisiin ja ajankohtaisiin tarpeisiin, tulevia osaamisen kehittämishaasteita ennakoiden.

Miten Lääketietokeskuksen koulutukset suunnitellaan?
Suunnittelemme koulutuksemme tiiviissä yhteistyössä lääke- ja terveysalan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Useimpien koulutusten sisältökokonaisuudet suunnitellaan asiantuntijatyöryhmissä, joissa on monipuolisesti edustettuna kyseisen aihepiirin asiantuntijoita. Näin varmistamme, että koulutuksemme ovat aina korkeatasoisia ja käsittelevät aihepiiriin liittyviä teemoja kattavasti.

Voiko koulutusten luentomateriaaleja ostaa?
Lääketietokeskus voi jakaa tietyn koulutuksen materiaaleja ainoastaan ko. koulutukseen ilmoittautuneille. Tekijänoikeussyistä emme myy koulutusmateriaaleja.