21.04.2023

Pharmaca Fennica Veterinaria® ​​​​​​​2023 -kirja nyt tilattavissa

Pharmaca Fennica Veterinaria® 2023 -kirja on helppokäyttöinen, ajantasainen ja kattava tietopaketti eläinlääkkeistä eläinlääkäreiden, eläintenhoitajien ja apteekkien työn tueksi.

Kirja sisältää noin 520 eläinlääkkeen ja 390 vapaankaupan valmisteen päivitetyt tiedot. Terapiaosasta löytyvät lääkevalmisteiden perustiedot luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan sekä vapaakaupan valmisteet omana ryhmänään. Terapiaosassa ja hinnastossa esitetään 1.2.2023 voimassa olevat tukkuhinnat (alv 0 %).

Pharmaca Fennica -selosteet perustuvat Fimean tai Euroopan lääkeviraston (EMA) hyväksymiin valmisteyhteenvetoihin. Mukana ovat myös tiedot määräaikaisista erityislupavalmisteista.

Kirjan hinta on 61 € (sis. alv 10 %) + toimitus- ja käsittelykulut. 

Mahdollista laadukas ja ajantasainen eläinlääkintätieto myös digitaalisesti ─ ota käyttöösi Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelu!

Aina ajantasaiset eläinlääketiedot löytyvät kirjan lisäksi myös mobiilikäyttöön optimoidusta Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelusta. Päivitämme eläinlääkäreitä ja apteekkeja laajasti palvelevaan verkkopalveluun tiedot kerran kuukaudessa, kunkin kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Verkkopalvelu sisältää muun muassa:
•    Tiedot Suomessa markkinoilla olevista eläinlääkkeistä ja rokotteista
•    Kattavan valikoiman vapaankaupan valmisteita
•    Valmisteiden tiedot luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan 
•    Pakkausselosteet suomeksi ja ruotsiksi
•    Tieto PF-selosteiden tärkeistä muutoksista

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.

Uutiset & artikkelit

Ajankohtaista