19.10.2022
In category Yleinen

Lääketietokeskus on Great Place To Work jo kolmatta vuotta peräkkäin

Lääketietokeskus on tutkitusti yksi Suomen parhaimpia työpaikkoja, saadessaan jo kolmannen kerran peräkkäin Great Place To Work -sertifioinnin™.

Sertifiointi voidaan myöntää, mikäli henkilöstö muun muassa nauttii työstään, tuntee työpaikkansa olevan hyvä, sekä kokee yrityksen tukevan työyhteisön hyvinvointia.

Työntekijöiden todellinen kokemus työpaikastaan selvitetään luottamuksellisella, 60 väittämän Trust Index™ -tutkimuksella.

Tutkimuksessa keskitytään viiteen hyvän työpaikan fokusalueeseen:

  • uskottavuuteen
  • kunnioitukseen
  • oikeudenmukaisuuteen
  • ylpeyteen
  • yhteishenkeen.

Sertifiointi siis kertoo loistavasta työntekijäkokemuksesta ja siitä, että yrityksessä ollaan yhdessä sitoutuneita kehittämään sen kulttuuria ja hyvinvointia. Sertifikaatti on myös osoitus henkilöstön luottamuksesta.

Lääketietokeskuksella tehdään paljon töitä hyvän työpäiväkokemuksen aikaansaamiseksi koko henkilöstön voimin. Tutkimuksessa todettiinkin, että väittämän ”kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka” kanssa samaa mieltä olivat huikeat 97 % vastaajista. Lisäksi ihmisten kokemus yhteisöllisyydestä oli Lääketietokeskuksella peräti täydet 100 %. “Tämä on suuri saavutus erityisesti hybridityön aikana, jolloin yhteishengen kehittämiseen tulee kiinnittää suurta huomiota”, kommentoi HR-johtaja Riitta Mellin tuloksia.

Great Place To Work -sertifiointi™ avaa ovia myös muihin tunnustuksiin, kuten Suomen Parhaat Työpaikat™ -listasijoituksiin.
Lue lisää Great Place To Work –sertifioinnista sekä –tutkimuksesta.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Pharmacalla?
Lue meistä lisää täältä.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.