17.11.2023
In category Yleinen

Kollega haussa: Koulutustuottaja

Pharmaca Academyn koulutustarjonta ja monipuoliset koulutusmuodot vastaavat erilaisiin osaamistarpeisiin ja mahdollistavat terveysalan ammattilaisten jatkuvan osaamisen kehittymisen.  

Etsimme nyt koulutustuottajaa vastaamaan Pharmacan tapahtumien ja koulutusten tuottamisesta osana huipputiimiämme!  

Koulutamme vuosittain satoja sote-sektorin, lääkealan ja terveysalan toimijoita, aina lääketeollisuuden asiantuntijoista ja johtajista apteekkien henkilökuntaan, lääkäreihin, hoitajiin, terveysteknologiayrityksiin sekä viranomaisiin. Toteutamme monipuolisesti lähikoulutuksia, hybriditapahtumia sekä webinaareja ja verkkokoulutuksia suomeksi ja englanniksi. 

Koulutustuottajana vastuullesi kuuluu valikoitujen koulutusten ja tapahtumien kokonaisvaltainen tuottaminen suunnittelusta aina toteutukseen asti. Tehtäviisi kuuluu mm. koulutuksen sisällön suunnittelu, aikataulutus, yhteistyö puhujien ja asiantuntijatyöryhmien kanssa, koulutuksen budjetin seuranta sekä raportointi. Osallistut myös esimerkiksi tapahtuma- ja koulutustietojen julkaisemiseen, päivittämiseen ja viestintään eri kanavissa ja sidosryhmissä. Olet myös tarvittaessa mukana tuottamissasi tapahtumissa paikan päällä Helsingissä.  

Odotamme, että sinulla on: 

 • osaamista tapahtumien tai koulutusten tuottamisesta 
 • erinomaiset organisointi- ja vuorovaikutustaidot 
 • hyvät tietotekniset taidot ja sosiaalisen median ymmärrys 
 • erinomainen suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito 

Saatat olla etsimämme osaaja, jos:  

 • työotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava 
 • siedät hyvin painetta ja muuttuvia tilanteita 
 • innostut, innostat ja viet asioita energisesti ja järjestelmällisesti eteenpäin  
 • sinulla on kokemusta lääke- ja terveysalasta tai kiinnostusta alaa kohtaan 

Tarjoamme sinulle:

 • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa pääset paitsi mahdollistamaan muiden oppimisen, myös itse kehittymään, oppimaan ja ottamaan vastuuta
 • mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä, jolle on myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti (sijalla 10 v.2023 kaikista Suomen pienistä yrityksistä)
 • koulutuksen, markkinoinnin ja myynnin huipputiimit sekä muut asiantuntijamme tueksesi  
 • erittäin monipuoliset työnantajan tarjoamat edut 
 • työpaikan keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa ja mahdollisuuden hybridityöskentelyyn 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja rekytoimme tehtävään mahdollisimman pian. Lähetäthän CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse viimeistään 1.12.2023 HR-johtaja Riitta Mellinille: riitta.mellin@pharmaca.fi

Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, voit soittaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Elisa Nordvallille (puh. +358 50 520 5535) tai lähettää sähköpostia: elisa.nordvall@pharmaca.fi

Koulutuskalenteriimme pääset tutustumaan täältä: https://pharmaca.fi/academy/koulutuskalenteri/ 

Olisitko sinä meidän tuleva työkaverimme?

Pharmaca on startup-henkinen lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologiayritys. Yrityksessä työskentelee mm. farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri näkyvät henkilöstön korkeana sitoutumisasteena ja tyytyväisyytenä.

Lue lisää urasta Pharmacalla täältä >

Parantaminen alkaa tiedosta

Uutiset & artikkelit