Äänestä kliinisen lääketutkimuksen vuoden tutkijaa, tutkimushoitajaa ja CRA:ta!

Kliinisen lääketutkimuksen ammattilaiset pääsevät jälleen äänestämään alan huippuja. Vuoden 2023 tutkija, tutkimushoitaja ja CRA (Clinical Research Associate) palkitaan Kliinisten tutkimusten foorumissa 26.10.2023.

Lääketutkimuksen ammattilainen katsoo mikroskooppiin.

Vuoden tutkimusammattilaisten nimeämisen tavoitteena on antaa suomalaiselle tutkimusosaamiselle kasvot ja nostaa kliinisten tutkimusten profiilia sekä kliinisten lääke- ja laitetutkimusten näkyvyyttä. Tutkija, tutkimushoitaja ja CRA muodostavat lääketutkimuksessa tiimin, jossa kullakin on merkittävä rooli turvallisen ja onnistuneen lääketutkimuksen kannalta. Lääketutkimusten toteuttaminen on erittäin vaativaa ja säänneltyä työtä, joka vaatii toteuttajilta jatkuvaa kouluttautumista ja hyvien kliinisten tutkimustapojen syvällistä tuntemusta. Tutkimuksilla on myös tärkeä rooli terveydenhuollossa.

Ehdota vuoden tutkimusammattilaista viimeistään 15.6.2023

Ehdotuksia voivat antaa lääketeollisuuden edustajat, kliinisiä lääke- ja muita tutkimuksia toteuttavat tahot sekä muut tutkimustoimintaan eri tavoin osallistuneet ja sitä seuraavat henkilöt.

Lääkeyrityksissä ja terveydenhuollon tutkimuskeskuksissa työskentelevistä henkilöistä koostuva asiantuntijaraati tekee valinnan annettujen ehdotusten perusteella ja tulokset julkistetaan Kliinisten tutkimusten foorumissa 2023. Voit antaa ehdotuksesi kaikkiin kolmeen tai vain yhteen kategoriaan. Äänestä vuoden tutkimusammattilaisia täällä – kysely on auki 15.6.2023 asti.

Vuoden tutkimusammattilaiset on valittu jo kahdeksan kertaa. Viime vuonna palkittiin Vuoden tutkija Mika Scheinin (CRST Oy, Clinical Research Services Turku), Vuoden tutkimushoitaja Emilia Saksa (HUS MeVac) ja Vuoden CRA Leena Huoponen (Optimapharm Nordic Oy). Lue vuoden 2022 tutkimusammattilaisista: Kliinisen lääketutkimuksen huiput valittiin jo kahdeksatta kertaa – Pharmaca

Vuoden tutkimusammattilaiset julkistetaan Kliinisten tutkimusten foorumissa

Kliinisten tutkimusten foorumi on vuotuinen verkostoitumis- ja koulutustapahtuma kaikille kliinisten tutkimusten parissa toimiville. Vuoden 2023 tapahtuma järjestetään 26. lokakuuta hybriditapahtumana, johon on helppo osallistua paikan päällä Helsingissä tai etänä verkon välityksellä. Tutustu Kliinisten tutkimusten foorumi 2023:n ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan – ennakkovaraajan early bird -hinta on voimassa 26.7.2023 asti. Huomaa myös ryhmäalennus sekä julkisen sektorin, yliopistojen ja järjestöjen etuhinta!

Kliinisten tutkimusten foorumi järjestetään jo 19. kertaa. Järjestäjänä toimii lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys Pharmaca.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteydenottolomake ja kerromme lisää ratkaisuistamme ja palveluistamme.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme tästä.